Har du en rabattkode? Legg inn her:

Melkesyrebakterie gir kortere sykdomsforløp ved forkjølelse og influensa

Probiotika er levende, gode bakterier som har en helsefremmende effekt.  De fleste forbinder disse bakterier som godt for magen, men i dag er det en økende vitenskapelig interesse for også å bruke disse gode bakteriene ved en rekke andre tilstander, som ved overvekt, allergier og infeksjoner i de øvre lufveier.

Publisert: 28.05.2015 - Endret: 28.05.2015

En stor studie gjort i Danmark og Tyskland på over 1100 personer, viser nå til at tilskudd med Lactobacillus casei korter ned på sykdomsforløp ved forkjølelse og influensa.  Pasientene som over en periode på 42 dager fikk i gjennomsnitt 3 dager kortere sykdomsforløp, sammenlignet med placebogruppen.

Undersøkelsen som er det største vitenskapelige studie som noen gang er gjort med melkesyrebakterier viste også til at ekstra tilskudd av L. casei kan redusere bruken av antibiotika og legge mindre press på helsevesenet.

 

Kilde:

Effect of Lactobacillus paracasei subsp. paracasei, L. casei 431 on immune response to influenza vaccination and upper respiratory tract infections in healthy adult volunteers: a randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel-group study.  Jespersen et al., The American Journal of Clinical Nutrition, April 2015.

Kategorier og register

Gratis Frakt Fra 199

Gratis Frakt Fra 199

Levert med Posten
Rask Levering

Rask Levering

2-5 Virkedager
Click & Collect

Bestill i dag!

På nett eller telefon
Klarna Faktura

Farmateket Faktura

Betal om 14 dager