Hvitløk - Fermentert

Artikler som omhandler Hvitløk - Fermentert

Fermentert Hvitløk - Black Garlic

Fermentert Hvitløk - Black Garlic

22.11.2016 Relevans: Ekstra høy

De helsemessige fordeler av hvitløk er allment kjent, men på grunn av sin like velkjent og noe antisosial lukt, unngår de fleste å konsumere hvitløk i større mengder.  Selv som kosttilskudd vil lukten av hvitløk fortsatt være til stede.  Ved fermentering og lagring av hvitløk, forsvinner de stoffer som gir uønsket hvitløkslukt og omdannes samtidig til andre aktive stoffer, slik som S-Allyl Cystein.  

Fermentert hvitløk, eller Black Garlic – er faktisk en kraftigere antioksidant enn fersk hvitløk.  Dette gjør fermentert hvitløk til en perfekt ingrediens både til bruk i matlaging og som kosttilskudd, med det høyeste innholdet av S-Allyl Cystein enn noen andre former for hvitløk.

Les mer
Gratis Frakt Fra 500,-

Gratis Frakt Fra 500,-

Fra 0, Med Hent I Butikk
Rask Levering

Rask Levering

1-3 Virkedager